09171003843

ویزای استارتاپ کشور ژاپن
    
تعداد بازدید: 190
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1398/7/13

این ویزا بخشی از یک سیستم خاص است که برای افزایش تعداد کارآفرینان خارجی در ژاپن و آسانتر کردن مراحل ایجاد شده است. ویزای استارت آپ به مدت 6 ماه معتبر است.
دولت ژاپن قادر است این نوع ویزا را در توکیو ، بخشدار هیروشیما ، بخشدار آچی ، سیتیای سیتی ، شهر نیگاتا ، شهر ایماباری و شهر فوکووکا (از مارس 2019) تهیه کند.

برای به دست آوردن این ویزا ، باید مدارک لازم از جمله برنامه تجاری خود را به دولت محلی (که در بالا مشاهده می کنید) اعمال کنید (کلیه مدارک باید به زبان ژاپنی پر شوند). پس از دریافت نامه پیشنهادی از دفتر دولت محلی ، می توانید از این نامه برای درخواست در اداره مهاجرت استفاده کنید.
کارآمدترین روش استفاده از برنامه ارائه شده توسط شهر توکیو است که نام صحیح آن "برنامه افزایش کارآفرینان خارجی" است.
شهر توکیو با بررسی برنامه کاری شما و براساس احتمال اینکه در صورت تمدید شرایط ویزای مدیر تجارت پس از 6 ماه ، توصیه به اداره مهاجرت را صادر کنید ، صادر می کند. اگر تشخیص داده شود که برنامه تجاری شما واقع بینانه است ، آنها این توصیه را به اداره مهاجرت ارائه می دهند. شما می توانید با توصیه شهر توکیو ویزای مدیر کسب و کار را درخواست کنید. اداره مهاجرت ویزای مدیر تجارت را با غربالگری ساده صادر می کند.
1. روند و کارهایی که باید انجام دهیم
درخواست برنامه توکیو سیتی و درخواست ویزا.
اطلاعات زیر را برای ما ارسال کنید:
• رزومه شما
• شواهدی از بودجه شما
• برنامه کاری خاص شما

2. ورود به ژاپن و ایجاد شرکتی.
a) به دنبال اقامت و محل کار خود می گردید.
b) ساختن یک شرکت:
• ساخت مقالات اختلاط
• تأیید اعتبار اگر K.K باشد.

3. ثبت نام
4. اطلاع رسانی به اداره امور مالیاتی
5. در صورت نیاز مجوز دریافت کنید
6. می توانید تجارت خود را شروع کنید
7. مصاحبه توسط شهر توکیو

آنها باید ظرف مدت 6 ماه روند پیشرفت درخواست شما را بررسی کنند.
8. درخواست تمدید ویزا
اگر شرایط ویزای مدیر کسب و کار را پاک کنید ، می توانید با اعمال یک سال تمدید 1 سال دریافت کنید.

برای کسانی که در حال حاضر شرکتی تأسیس شده در خارج از کشور دارند و مایلند تجارت خود را به ژاپن گسترش دهند ، 3 نوع عملیاتی وجود دارد که می توانید انتخاب کنید تا مشاغل خود را بگنجانید. می توانید یک دفتر نمایندگی ، یک شعبه یا یک شرکت فرعی تأسیس کنید. در ژاپن ، یک دفتر نمایندگی ، مجاز به فعالیت در فعالیت های فروش نیست.
آنچه برای ثبت شرکت (تجارت) در ژاپن لازم است:
1. آدرس دفتر خود را ثبت کنید
این آدرس نمی تواند آدرس یک دفتر موقت یا یک دفتر مجازی باشد. همچنین در اکثر موارد شما نمی توانید از آدرس مسکونی خود به عنوان یک دفتر استفاده کنید اما برخی موارد استثنا وجود دارد. در صورت نیاز ، می توانید به طور رایگان (برای 50 روز اول) از اتاق های اداری کاملاً مبله JETRO استفاده کنید.
2. یکی از شرایط زیر را دنبال کنید
[a]شما باید نشان دهید که مبلغ 500000000 ین در حساب بانکی شرکت شماست و همچنین باید گزارش مالی و سایر اسناد مورد نیاز خود را تهیه کنید.

[b] حداقل 2 کارمند تمام وقت داشته باشید (غیر از خودتان)
کارمندان باید ساکن دائمی ژاپن باشند و همچنین برخی شرایط دیگر. لطفا برای اطلاعات بیشتر با اداره مهاجرت مشورت کنید.

[c] سرمایه ای معادل 2500000 ین و 1 کارمند داشته باشید

ویزای استارتاپ 6 ماهه، به شما امکان می دهد موارد زیر را انجام دهید:
• card کارت اقامت تهیه کنید (طبیعتاً باید آدرس مسکونی داشته باشید
• حساب بانکی باز کن
• تجارت خود را ثبت کنید

 

از   0   رای
0

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.