09171003843

ویزای مولتی کانادا
    
تعداد بازدید: 173
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1398/6/26

ویزای مولتی کانادا
اگر تا به حال به دنبال اخذ ویزای کانادا بوده باشید حتما با اصطلاح ویزای مولتی کانادا (ویزای مولتیپل کانادا) یا ویزای ۵ ساله کانادا برخورد داشته‌اید. برای ورود به کشور کانادا، نخستین گام عملی اقدام برای اخذ ویزا است. خواه انگیزه از سفر صرفا توریستی و همراهی با یک تور گردشگری باشد، خواه دیدار اقوام و آشنایان، خواه ادامه تحصیل و خواه اهداف کاری و سرمایه گذاری، آنچه ورود شما به این کشور را جواز می دهد، ویزای کانادا است. در حال حاضر و بر اساس قوانین اداره مهاجرت کانادا، تمامی ویزاهای توریستی این کشور برای اتباع ایرانی به شکل ویزای مولتیپل (Multiple-entry) است. ویزایی که با نام‌هایی همچون ویزای ۵ ساله کانادا و یا ویزای چند بار ورود نیز شناخته‌ می‌شود.


ویزای مولتی کانادا چیست و چه تفاوتی با ویزای توریستی عادی دارد؟
از سال ۲۰۱۵ اداره مهاجرت کانادا ویزای مولتی کانادا را با هدف تسهیل ورود و خروج ۲ طیف عمده از متقاضیان ویزای توریستی این کشور در دسترس قرار داده‌است. در واقع ویزای مولتی یا ۵ ساله همان ویزای توریستی کانادا است با همان ویژگی‌ها و کارکردها، اما با این تفاوت یا بهتر بگوییم مزیت که به دارنده ویزای مولتی کانادا این امکان را می‌دهد که تا زمان اعتبار پاسپورت خود، بدون محدودیت و بدون نیاز به تمدید ویزا به کشور کانادا سفر کند و با هر بار ورود می‌تواند تا ۶ ماه در این کشور اقامت داشته‌باشد.

دو طیف عمده‌ای که اساسا ویزای مولتی کانادا برای تسهیل ورود و خروج آنها ارائه می‌شود عبارتند از:
افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند
والدین و پدربزرگ و مادربزرگ‌های مسن و بازنشسته‌ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده‌اند

اما در حال حاضر برای افرادی خارج از این دو تقسیم‌بندی این امکان وجود دارد تا برای دریافت ویزای مولتپل کانادا اقدام نمایند.
اگرچه ویزای مولتی کانادا در ایران با عنوان ویزای ۵ ساله کانادا نیز شناخته می‌شود واقعیت اما این است که اعتبار ویزای مولتی کانادا تا یک ماه پیش از پایان اعتبار پاسپورت فرد، معتبر است! و از آنجایی که اعتبار پاسپورت ایرانی ۵ ساله است، این ویزا را با عنوان ویزای ۵ ساله کانادا نیز می‌شناسند. حال آنکه اگر فردی برای مثال پاسپورت دومینیکا را در اختیار داشته‌باشد، بدلیل اعتبار ۱۰ ساله این پاسپورت، ویزای مولتی کانادا نیز برای این فرد ۱۰ ساله خواهد بود.

مزایای ویزای مولتی کانادا چیست؟
مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:
• دفعات متعدد ورود به کانادا بدون محدودیت
• ورود به کانادا از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف
• امکان اقامت ۶ ماهه برای هر بار ورود به خاک کانادا
• پس از گذشت ۶ ماه اقامت، تنها کافی است فرد یک خروج چند ساعته از خاک کانادا داشته باشد و در بازگشت مجدد به این کشور، اقامت وی به مدت ۶ ماه دیگر را بلامانع خواهد بود

ویزای مولتی کانادا تضمینی
اگرچه برخی موسسات به ظاهر حرفه‌ای با هدف کشاندن مشتری و درآمد‌زایی از خدمات ویزای مولتی کانادا به عنوان خدماتی تضمینی یاد می‌کنند، اما واقعیت اساسی این است که هیچ تضمینی در روند اخذ هیچ نوع ویزایی وجود ندارد، آن هم برای کشوری همچون کانادا. نکته اینجاست که فرد متقاضی با انتخاب موسسه‌ای معتبر با کارنامه و رزومه‌ای مشخص در امور گردشگری و مهاجرتی، می‌تواند شانس خود را برای موفقیت در دریافت ویزای مولتی کانادا تضمینی به حداکثر برساند.

به بیان دیگر ۲ عامل بسیار مهم و حیاتی در موفقیت درخواست ویزای مولتی کانادا تضمینی ایفای نقش می‌کنند:
• تکمیل درست، دقیق و شفاف فرم درخواست ویزا
• افسر مهاجرت

بنابراین با توجه به تعطیلی سفارت کانادا در تهران و همچنین امکان تعیین وقت سفارت آنلاین از یک سو و حیاتی بودن لزوم تکمیل دقیق فرم ویزای کانادا از سوی دیگر، توصیه کلی به متقاضیان ویزای مولتی کانادا این است که حتما از طریق موسسه‌ای معتبر و شناخته شده برای این مهم اقدام نمایند تا هم ضمن صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌ها، شانس خود برای موفقیت را به حداکثر برسانند.


مدارک مورد نیاز برای ویزای مولتی کانادا یا ۵ ساله
از آنجایی که مراحل تکمیل پرونده، پیکاپ مدارک و صدور ویزا توسط سفارت کانادا بازه‌ای بین ۲ هفته تا ۳ ماه را دربر می‌گیرد، ارائه پاسپورتی که دست کم ۱ سال از اعتبار آن باقی‌مانده باشد، ضروری است. مدارک مورد نیاز برای ویزای مولتی‌کانادا موارد زیر را شامل می‌شوند:
1. یک قطعه عکس ۵/۳ در ۵/۴ رنگی جدید با زمینه سفید به همراه فایل عکس
2. اصل گذرنامه فعلی و اصل کلیه گذرنامه های قبلی (اسکن تمامی ویزاهای دریافتی طی ۱۰سال گذشته) در صورت وجود
3. ترجمه شناسنامه
4. ترجمه سند ازدواج
5. ترجمه اسناد ملکی همچون خانه، مغازه و زمین
6. گواهی تمکن مالی ترجمه شده از بانک به همراه پرینت گردش حساب در۴ ماه گذشته مهمور به مهر بانک به نام متقاضی ( حداقل ۱۰۰میلیون)
7. ترجمه گواهی اشتغال به کار برای متقاضی به همراه ترجمه روزنامه رسمی شرکت ویا پروانه کسب
8. ترجمه گواهی اشتغال به کار همسر
9. ترجمه بیمه متقاضی و همسر در صورت وجود
10. دعوت نامه رسمی و معتبر
11. تکمیل فرم درخواست ویزا

 

از   0   رای
0

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.