09171003843

مهاجرت کاری به انگلیس
پنج شنبه 25 مهر 1398
    
بازدید: 89
    

«انگلیس»


کشور انگلیس ، یکی از مهمترین کشورهای جهان در زمینه اقتصاد و سیاست محسوب می شود و در زمینه فناوری و خدمات پزشکی یکی از مطرح ترین کشورهای دنیا است . شهر لندن ، پایتخت کشور انگلیس مقصد اول سالیانه بسیاری از تجار ، صاحبان مشاغل می باشد و همین امر باعث شده تا سالانه بسیاری از افراد از سراسر نقاط جهان از طریق مهاجرت تحصیلی ، کاری یا سرمایه گذاری برای این کشور اقدام کنند . بسیاری از افرادی که به دنبال کار در انگلیس هستند تا بتوانند اقامت در انگلیس را کسب کنند اما فقط افرادی می توانند مشغول به کار شوند که یک دوره تحصیلی را در انگلیس گذرانده باشند . پس از گذراندن مدارج عالیه دولت انگلیس در یک مدت معلوم اجازه جستجوی کار در خاک خود را بعد از فراغت از تحصیل می دهد که مسلما شرایط استخدام و اخذ شغل برای فردی که در این کشور تحصیل کرده به مراتب بهتر می باشد که فرد پس از اشتغال در کشور انگلیس می تواند نوع ویزای خود را به کاری تغییر داده و در نهایت به اقامت دائم کشور انگلیس کسب می کند . همان طور که می دانید دانشجویان در حین تحصیل در دانشگاه های انگلیس از حق کار ۱۰ تا ۳۰ ساعت در هفته برخوردار می باشند و همچنین با پیگیری آگهی های کاری در حین تحصیل می توانند به محض پیدا کردن کار ، ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری انگلیس تبدیل کرده و شانس اخذ تابعیت انگلیس را به دست آورند .
مهاجرت کاری به کشور انگلیس به دو دسته تقسیم می شود . در دسته اول به فرد ویزایی اعطا می شود که شخص در مدت معلوم می بایست به جستجوی کار در آن کشور بپردازد و در غیر این صورت باید فرد خاک آن کشور را ترک کند که این نوع ویزا به ویزای جستجوی کار نیز شناخته شده می باشد که با توجه به قوانین هر کشور می تواند شروط اخذ آن امتیاز بندی یا به صورت شرطی می باشد. در دسته دوم فرد از یک کارفرما در کشور انگلیس برای جذب نیروی کار با شرایط خود درخواست می کند که فرد از روز اول که وارد آن کشور می شود ، دارای کار و حقوق است و همین امر باعث شده یکی از بهترین روش های مهاجرتی به شمار می آید . این روش ، ویزایی است که فرد بعد از ارزیابی یا امتیازبندی های مربوطه اقامت دائم کشور انگلیس اخذ می کند ، اقامت دائم نیست و فقط برای باطل نشدن اقامت خود شرط حضور خواهد داشت. در حال حاضر کشور انگلیس تنها از یک روش مهاجرت کاری می توان به اخذ ویزای آن دست یافت و آن پیشنهاد کار از یک شرکت و یا کارفرما حاضر در آن کشور می باشد . اخذ وایزی کاری کشور انگلیس یا ویزای tire 2 دارای دو مرحله می باشد :

دریافت یک دعوت نامه کاری از یک شرکت معتبر از طریق یک کارفرمای دارای شرایط
فرد متقاضی کار پس از دریافت این دعوت نامه می بایست در آگهی استخدامی آن پذیرفته شود که قابل ذکر است که این نوع آگهی در ابتدا باید ۳ ماه داخل کشور انگلیس آگهی شود و در صورت نبود همچین نیروی کار سپس در کل اتحادیه اروپا و باز در صورت عدم یافتن همچین نیرویی می توان از کشور های دیگر از جمله ایران جذب نیرو کرد .
اگر فردی با دارا بودن شرایط فوق موفق به اخذ این نوع ویزا شود می تواند با اشتغال در کشور انگلیس و پرداخت مالیات خود بعد از سپری کردن بالغ بر ۴ سال به اقامت دائم این کشور دست یابد و همچنین بعد از گذشت ۴ سال دیگر بعد از اخذ اقامت دائم برای پاسپورت انگلیسی درخواست کند . افراد برای اخذ ویزای کاری انگلیس ابتدا بهتر است با شرایط کار در انگلیس و مشاغل مورد نیاز انگلیس و قوانین و حقوق کار در انگلیس آشنا شوند .
شرایط ویزای کار در کشور انگلیس عبارتند از:
• فرد متقاضی در مورد فرصت های شغل هایی که کمبود کارگر در آنها درج شده، به مدت ۲۰ ساعت مشغول به کار شود.
• فرد متقاضی در صورتی که ادامه تحصیل در انگلیس به کار وی لطمه نزند، می تواند به طور همزمان به تحصیل هم مشغول شود.
• از آنجا که ویزای کار بدون داشتن اسپانسر معمولاً بسیار دشوار می باشد و کارفرما در کشور انگلیس باید بتواند به عنوان اسپانسر عمل کند .
• با در دست داشتن ویزای کاری می توان با مدت زمانی که روی گواهی کار متقاضی درج شده به اضافه یک ماه به انگلیس وارد شود.
• فرد می تواند در شغلی که اسپانسر وی در برگه گواهی کار ثبت کرده، فعالیت کند و می تواند برای ۲۰ ساعت در هفته به شغل دوم نیز مشغول شود.
• یکی از شرایط اخذ ویزای کار کشور انگلیس اجازه ورود و خروج آزادانه به کشور انگلیس می باشد .
• اجازه دریافت ویزای همراه برای خانواده درجه یک فرد متقاضی که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد.

انواع ویزای کاری در کشور انگلیس عبارتند از :
1. ویزا درجه ۱ در کشور انگلیس (استعداد فوق العاده) (Tier 1 (Exceptional Talent) visa) : این ویزا به دانشمندانی اختصاص دارد که به عنوان رهبران در علوم، علوم انسانی، مهندسی، پزشکی، فن آوری دیجیتال و هنر معرفی شده اند و این ویزا تا ۵ سال اعتبار دارد و به مدت ۵ سال قابل تمدید می باشد.
2. ویزای درجه ۱ در کشور انگلیس (عمومی) (Tier 1 (General) visa) : این ویزا به مدت ۳ سال اعتبار دارد و قابل تمدید نمی باشد . فرد می تواند در کشور انگلیس بدون اسپانسر مالی کار کند .
3. ویزای درجه ۱ در کشور انگلیس (کارآفرینی فارغ التحصیلان) (Tier 1 (Graduate Entrepreneur) visa) : دانشجویایی که از کشور انگلیس فارغ التحصیل شده اند و توسط مقامات ارشد بریتانیا برای ایده های تجاری باور نکردنی خود واجد شرایط درخواست این ویزا شده اند. فرد باید خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس باشد و تمام الزامات واجد شرایط بودن را رعایت کند.
4. ویزای درجه ۱ در کشور انگلیس (سرمایه گذار) : با سرمایه گذاری در کشور انگلیس امکان اقامت در این کشور فراهم می شود . اتباع اتحادیه اروپا و سوئیس نیازی به ویزا ندارند . فرد می تواند برای مدت ۳ سال و ۴ ماه به وسیله این ویزا اقامت کند .
5. ویزای درجه ۲ در کشور انگلیس (عمومی) (Tier 2(General) visa) : این ویزا برای ۶ ماه اعتبار دارد و برای متقاضیانی که پیشنهاد کار از کارفرمای مجاز دریافت کرده اند.
6. ویزای درجه ۲ در کشور انگلیس (انتقال درون شرکتی) (Tier 2 (Intra-company Transfer) visa) : این ویزا بین ۶ ماه و ۹ سال اعتبار دارد و مربوط به انتقال نیروها در شعبه های یک شرکت بین المللی است.
7. ویزای درجه ۲ در کشور انگلیس (وزیر دین) (Tier 2 (Minister of Religion) visa) : این ویزا تا ۳ سال و یک ماه اعتبار دارد و برای متقاضیانی که خارج از EEA و سوئیس هستند و در یک جامعه ایمانی در انگلستان مشغول به فعالیت می باشند .
8. ویزای درجه ۲ در کشور انگلیس (ورزشکار) (Tier 2 ( Sportsperson) visa) : اگر فرد یک ورزشکار یا مربی باتجربه می باشد و از سوی اداره ورزشی خود مدارک بین المللی دریافت کرده و در صورت داشتن شرایط مجوز دریافت ویزای درجه دوم را دارد .
9. ویزای درجه ۲ در کشور انگلیس (ویزای اولویت) (Tier 2 Priority Service) : این ویزا برای گسترش و یا تغییر ویزای درجه دوم استفاده می شود و برای درخواست این ویزا، باید در انگلستان حضور داشت .
10. ویزای درجه ۵ در کشور انگلیس (کار موقت – خلاق و ورزش) (Tier 5 (Temporary Worker- Creative and sporting) visa) : اگر فرد یک بازیگر، موسیقیدان یا کار در صنعت خلاق باشد و در زمینه خود در انگلستان کار کرده ، می تواند برای ویزا درخواست کند . فرد می تواند به مدت حداکثر ۱۲ ماه در انگلیس اقامت داشته باشد و اگر قصد داشته باشد می تواند اقامت خود را تمدید کند .
11. ویزای درجه ۵ در کشور انگلیس (موقت) (Tier 5 ( Temporary Worker- Government Authorized Exchange Visa)) : این ویزا برای متقاضیانی می باشد که مایل به بازدید از انگلستان برای اهداف کاری و یا آموزش، تحقیق و یا مشارکت در طرح تبادل موافقت شده دولت هستند. فرد می تواند برای مدت ۱ یا ۲ سال در این ویزا اقامت کند.
12. ویزای درجه ۵ در کشور انگلیس (موافقت نامه کارگران موقت – توافق نامه بین المللی) (Tier 5 (Temporary Worker- International Agreement) Visa) : متقاضیان خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس قراردادی برای انجام کار تحت پوشش قوانین بین المللی در انگلیس دریافت می کنند. فرد می تواند برای حداکثر ۲ سال یا تا زمانی که حمایت وی معتبر باشد، بماند.
13. ویزای درجه ۵ در کشور انگلیس (کارگر موقت و مذهبی) (Tier 5 (Temporary Worker- Religious Worker) visa) : اگر فردی قصد دارد یک فرصت کاری در کار مذهبی مانند موعظه یا هر چیز دیگری پیدا کند می تواند برای این ویزا درخواست کند و قبل از درخواست ویزا باید گواهینامه را از طرف حامی مجوز دریافت کند .
14. ویزای درجه ۵ در کشور انگلیس (برنامه تحرک جوانان) (Tier 5(Youth Mobility Scheme)) : اگر سن فرد در گروه ۱۸-۳۰ قرار دارد و مایل به اقامت و کار در انگلیس برای مدت ۲ سال است ، این ویزا برای وی مناسب است و فرد می تواند در بیشتر مشاغل کار کند
15. ویزای کارگران داخلی در یک ویزای خانگی خصوصی در کشور انگلیس (Domestic Workers in a Private Household visa) : کارگران داخلی که برای کارفرمایان خود حداقل ۱ سال کار انجام داده اند و این ویزا فقط برای مدت ۶ ماه اعتبار دارد .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار در کشور انگلیس به شرح زیر می باشد :
• داشتن پاسپورت معتبر با حداقل ۱ سال اعتبار
• داشتن مدرک تحصیلی مرتبط در کشور انگلیس
• داشتن مهارت در زبان انگلیسی
• داشتن رزومه cv قابل استناد و قوی در کشور انگلیس
• ارائه گواهی تمکن مالی در کشور مبدأ
• ارائه پیشنهاد شغلی در کشور انگلیس

 

شاغل مورد نیاز در کشور انگلیس در سال ۲۰۱۹
مشاغل مورد نیاز هر کشور بر حسب کمبودی که در هر بخش دارد به طور مرتب اعلام عمومی می شود. در جدول زیر مشاغل موردنیاز در کشور انگلیس در سال ۲۰۱۹ به همراه حقوق مشخص برای هر رده شغلی بر اساس مبتدی یا حرفه ای اعلام شده است.

حداقل دستمزد

زیر مجموعه مشاغل

 

کد sop و رده شغلی

 

مبتدی : ۲۰،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۳۷،۶۰۰ پوند

 

مدیریت تولید زباله های هسته ای و انهدام:

–          مدیر عامل

–          مدیر برنامه

–          مدیر سایت

مدیران تولید در انتقال و توزیع برق:

– مدیر پروژه

– مدیر سایت

 

۱۱۲۳
مدیران تولید

مبتدی : ۲۱،۰۰۰ پوند

با تجربه : ۲۷،۲۰۰ پوند

 

 

دانشمندان علوم فیزیکی مهندسی زمین در زمینه ساخت و ساز:

– زمین شناس مهندسی

– هیدروژئولوژیست

– ژئوفیزیک

دانشمندان علوم فیزیکی در صنایع نفت و گاز:

– ژئوفیزیک

– زمین شناس

– زمین شناس

– ژئوشیمی

دانشمندان علوم فیزیکی در مدیریت مواد هسته ای و دفع زباله:

– مدیر خدمات فنی

دانشمندان علوم فیزیکی در صنعت معدن:

– کارشناس زمین شناس

– ارشد زمین شناسی منابع

 

۲۱۱۳
دانشمندان علوم فیزیکی

 

مهندسین عمران در مهندسی زمین مهندسی عمران:

– مهندس ژئوتکنیک

– مهندس تونلینگ

مهندسین عمران صنعت نفت و گاز:

– مهندس نفت

– مهندس حفاری

– مهندس تکمیل شده

– مهندس مایع

– مهندس منبع

– مهندس دریایی و زیرزمینی

– مهندس کنترل و نظارت

– مهندس ایمنی فرایند

مهندسین عمران صنعت معدن:

– مهندس ارشد معدن

 

 

 

۲۱۲۱
مهندسین عمران

مبتدی : ۲۷،۴۰۰ پوند

با تجربه : ۳۲،۹۰۰ پوند

 

مهندس مکانیک در صنایع نفت و گاز

۲۱۲۲
مهندسان مکانیک

مهندس برق، مهندس کنترل، یا مهندس حفاظت در انتقال برق و توزیع: ۳۲،۵۰۰ پوند

مبتدی : ۲۴،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۳۵،۶۰۰ پوند

 

مهندس برق در صنعت نفت و گاز

مهندسین برق در انتقال و توزیع برق:

– مهندس برق

– مهندس کنترل

– مهندس حفاظت

مهندسین برق در هوافضا:

– مهندس مهندسی برق

– مهندس برق الکترونیک

 

۲۱۲۳
مهندسین برق

مبتدی : ۲۵،۲۰۰ پوند

با تجربه : ۳۱،۳۰۰ پوند

 

مهندس الکترونیک متخصص در تولید و طراحی خودرو

مهندسین الکترونیک در صنعت راه آهن:

– مدیر طراحی سیگنالینگ

– مهندس طراحی سیگنال

– طراحان اصول سیگنالینگ

– ارزیابی کننده سیگنالینگ ارشد

– بررسی سیگنالینگ طراحی

– مهندس سیستم های سیگنالینگ

 

 

۲۱۲۴
مهندسین الکترونیک

مبتدی : ۲۵،۳۰۰ پوند

با تجربه : ۳۲،۱۰۰ پوند

 

مهندس طراح در انتقال و توزیع برق

– مهندسان طراحی و توسعه در تولید و طراحی خودرو:

– مهندس توسعه محصول

– مهندس طراحی محصول

مهندسان طراحی و توسعه در صنعت سیستم های الکترونیکی:

– مهندس مدار یکپارچه

– مهندس تست مدار مجتمع

 

۲۱۲۶
مهندسان طراحی و توسعه

مبتدی : ۲۲،۹۰۰ پوند

با تجربه : ۳۰،۰۰۰ پوند

 

مهندس شیمی

–  مهندس تولید (برنامه ریزی فرآیند) در صنعت هوافضا

– نماینده خدمات فنی در زمینه انهدام و زباله های صنعت هسته ای

 

۲۱۲۷
مهندسین تولید و فرآیند

مبتدی : ۲۶،۱۰۰ پوند

با تجربه : ۳۲،۰۰۰ پوند

 

متخصصان مهندسی در انتقال و توزیع برق:

– مهندس پروژه

– مهندسین پیشنهادات

متخصصان مهندسی هوافضا:

– مهندس هوا گرمایی

– مهندس فشار

– سر مهندس

– ابزار پیشرفته و مهندس تعمیر و نگهداری

متخصصان مهندسی در زمینه مدیریت زباله های صنعتی در صنعت هسته ای:

– مدیر عملیات

– مدیر متخصص

– مهندس پروژه / مهندس برنامه ریزی

– مدیریت زباله های رادیواکتیو

– مشاور حفاظت رادیولوژیک

سایر متخصصان مهندسی در صنعت هسته ای مدنی:

– مهندس پرونده هسته ای

– مهندس مهندسی مکانیک (وسایل نقلیه فشار)

– مهندس طراحی لوله کشی

– مهندس مکانیک (فشار)

– مهندس فرآورده های حرارتی / مهندسی فرایند

 

۲۱۲۹

مهندسی تخصصی

 

 

 

مبتدی : ۲۶،۵۰۰ پوند

با تجربه ۴۰،۰۰۰ پوند

 

مدیر محصول IT که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام شده است، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و همچنین تجربه ثابت شده از رهبری تیم

۲۱۳۳
مدیران متخصص فناوری اطلاعات

 

مهندس سیستم در جلوه های بصری و انیمیشن کامپیوتری ۲D / 3D برای فیلم، تلویزیون و یا بازی های ویدئویی
دانشمند استخدام شده توسط یک شرکت واجد شرایط، نیاز به پنج سال تجربه مناسب، و همچنین تجربه اثبات شده از رهبری تیم

۲۱۳۵
تحلیلگران کسب و کار IT، معماران و طراحان سیستم

مبتدی : ۲۴،۰۰۰ پوند

با تجربه : ۳۱،۱۰۰ پوند

 

توسعه دهنده ارشد که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام می شود، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و همچنین تجربه ثابت شده از رهبری تیم

برنامه نویسان و طراحان نرم افزاری در جلوه های بصری و انیمیشن کامپیوتری ۲D / 3D برای صنایع فیلم، تلویزیون و یا بازی های ویدئویی:

– توسعه دهنده نرم افزار

– نویسنده شیدر

– طراح بازی

برنامه نویسان و طراحان نرم افزاری در صنعت سیستم های الکترونیکی:

– توسعه دهنده ی درایور

– مهندس ارتباطات جاسازی شده

 

۲۱۳۶

متخصصان برنامه نویسان و برنامه نویسان

 

 

مبتدی : ۲۰،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۲۹،۹۰۰ پوند

 

یک متخصص امنیت سایبری که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام شده است، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و تجربه ثابت شده از رهبری تیم

۲۱۳۹
متخصصین فناوری اطلاعات و ارتباطات

مبتدی : ۲۰،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۲۴،۳۰۰ پوند

 

مهندسان محیط زیست در زمینه مهندسی زمین:

– متخصص زمین آلوده

– متخصص محیط زیست

– مهندس دفن زباله

 

۲۱۴۲

متخصصان محیط زیست

 

 

 

مشاوران پزشکی:

– مشاور رادیولوژی بالینی

– مشاور اورژانس پزشکی

– مشاور روانپزشک مسن

غیر مشاور، غیر حرفه ای، کارکنان پزشکی در:

– طب اورژانس (از جمله پزشکان متخصص که در حوادث و اورژانس کار می کنند)

– روانپزشکی قدیمی

– اطفال

 

کارآموزان

۲۲۱۱
پزشکان

 

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.