09171003843

سرمایه گذاری،ثبت شرکت در انگلیس
چهار شنبه 1 خرداد 1398
    
بازدید: 170
    

((انگلستان))


کشور انگلستان با ۲۴۴۰۴۶ کیلومتر مربع وسعت(۷۴مین کشور جهان) در نیمکره شمالی در غرب اروپا، در شرق اقیانوس اطلس شمالی، در کنار دریای مانش از سمت جنوب، دریای شمال از شرق و دریای ایرلند در مغرب واقع شده است.پایتخت انگلستان لندن و زبان رسمی انگلستان انگلیسی می باشد.واحد پول انگلستان پوند و دین اکثر مردم انگلستان مسیحی می باشد.جمعیت این کشور بیشتر از ۶۰ میلیون نفر می باشد.انگلستان یکی از اقتصادهای بزرگ دنیا و از کشورهای قابل بحث در زمینه کسب وکار و تجارت بین الملل است.انگلستان یکی از بزرگترین مرکزهای مالی دنیا و اروپا می باشد و بسیاری از بانک های بزرگ دنیا در انگلستان قرار دارند، طبق آمار تعداد افراد ثروتمند ساکن لندن بیشتر از شهرهای دیگر در نیاست.طی سالهای گذشته دئلت انگلستان قانون های زیادی را برای جذب بیشتر سرمایه داران و کارآفرینان تصویب و اجرا کرده است.در نتیجه فرصتی عالی برای علاقه مندان به راه اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری در انگلستان وجود دارد که با کار و سرمایه گذاری در انگلستان می توانند اقامت دائم خود و خانواده خود را اخذ کنند.

سرمایه گذاری در انگلیس


سه نوع ویزای سرمایه گذاری در انگلستان وجود دارد که عبارتند از:

1. ویزای سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی انگلستان
این سرمایه گذاری فقط برای کسانی است که در کشور انگلستان مدرک دانشگاهی خود را گرفته باشند.این ویزای انگلستان به ویزای کارآفرینی پس از تحصیل POST­-STUDY WORK در انگلستان معروف است.این طرح خاصی از طرف دولت انگلستان می باشد.برای تبدیل ویزای تحصیلی شخص به اقامت دائم انگلستان از راه سرمایه گذاری در انگلستان می باشد.به این طرح که نیازمند به ارائه گواهی است که نشان دهد شما دارائی معادل ۵۰ هزار پوند انگلیس را دارید و فارغ التحصیل یکی از دانشگاه های انگلستان هستید.به این شکل در راستای تبدیل ویزای تحصیل انگلستان به ویزای سرمایه گذاری دولت انگلستان ویزای دو ساله ای به شخص می دهد تا فرد زمان ایجاد شغل و یا تجارتی معادل ۵۰ هزار پوند را داشته باشد و بتواند بعد از تمام شدن این کار اجازه اقامت خود را به اقامت دائم انگلستان تبدیل کند ولی احتمال گرفتن این ویزا برای ایرانیان خیلی پایین است.این ویزا ۳ سال و۴ ماه اعتبار خواهد داشت و سپس به مدت ۲ سال تمدید می شود.بدین ترتیب متقاضی می تواند ۵ سال لازم را در انگلستان سپری کند که شرط اقدام برای اخذ اقامت دائم انگلستان است.کار آفرینان پس از اتمام ۳ سال در صورتی که شرایط زیر را داشته باشند واجد شرایط تسریع در اخذ اقامت دائم انگلستان خواهند شد:
• ایجاد ۱۰ شغل تمام وقت برای کارگران مقیم به مدت حداقل ۱۲ ماه
• داشتن گردش مالی حداقل ۵ میلیون پوند در طی دوره ۳ ساله
الزامات مربوط به تابعیت تحت تأثیر این موراد قرار نگرفته اند و حتی اگر کسی با گذراندن ۳ سال اقامت دائم را کسب نماید لازم است برای درخواست تابعیت دو سال دیگر و مطابق با شرایط اقامت و رعایت دیگر الزامات صبر نماید(تابعیت پس از ۵ سال اقامت در انگلستان اعطا می شود.)البته این ویزا و اقدامات آن بسیار پیچیده است شما بایستی به سفارت انگلستان رجوع کرده و حتما اثر انگشت خود را در آنجا ثبت کنید.تمامی مدارک سفارت بررسی و در همان ابتدای امر مورد سؤال و مصاحبه قرار خواهد گرفت.

2. ویزای سرمایه گذاری ۲۰۰ هزار پوندی انگلستان
گرفتن این ویزا فقط برای اشخاصی است که می خواهند در انگلستان تجارتی را راه اندازی کنند و از این راه اقامت دائم انگلستان را هم بگیرند. مهاجرینی که درخواست گرفتن ویزای سرمایه گذاری انگلستان را دارند می توانند همه خانواده خود و فرزندان زیر ۱۸ سالشان را به عنوان همراه ببرند.این ویزا یک ویزای امتیازی می باشد و باید ۹۵ امتیاز را شخص سرمایه گذار حتما کسب کند که سرمایه گذار ۳ پارامتر را باید داشته باشد.اول این که در یک حساب کوتاه مدت باید باشد دارایی معادل ۲۰۰ هزار پوند ۳ ماه در یکی از بانکهای مورد تأیید انگلستان داشته که در یک حساب کوتاه مدت باید باشد این نبلغ به صورت ریالی و یا ارزی می تواند در حساب شخص در ایران باشد و پرینت ۳ ماهه حساب را باید سرمایه گذار با خودش به سفارت ببرد و دومین گزینه اینکه باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشد نمره آیلتس حداقل ۵٫۵ باشد که هیچ بند اسکوری نباید کمتر از ۵٫۴ باشد.برای این ویزای سرمایه گذاری در انگلستان باید نشان دهید که هزینه زندگی خودتان و همراهتان را می توانید تأمین کنید.این هزینه اگر خارج از انگلستان باشید مبلغ ۱۳۰۰ پوند برای هر نفر و اگر داخل انگلستان هستید ۳۳۱۰ پوند برای هر نفر می باشد و برای ویزای سرمایه گذاری در انگلستان حتما باید یک بیزینس پلن هم نوشته و طرح توجیه اقتصادی خود را همراه با بقیه مدارک به سفارت ببرند.بعد از ارائه دادن مدارک به سفارت در صورت تأیید مدارک سفارت یک ویزای سه سال و نیم برای سرمایه گذار و خانواده آنها صادر می کند و سرمایه گذار باید در این مدت ۳ سال و نیم دو نفر که تابعیت انگلستان را دارند به مدت یک سال استخدام نمایند و برای آنها حقوق و مالیات به دولت پرداخت نمایند در این صورت ویزای شما به مدت دو سال تمدید می شود و بعد از این مدت می توانند برای اقامت دائم در انگلستان را دریافت کرده اند باید در خاک انگلستان باشند، تحصیل برای فرزندان کسانی که با این ویزا وارد کشور انگلستان می شوند همانند دانش آموزان انگلیسی رایگان می باشد و همچنین می توانند از بیمه و خدمات پزشکی رایگان در انگلستان استفاده نمایند.

3. ویزای سرمایه گذاری ۱ میلیون پوند انگلستان
نوع دیگری از سرمایه گذاری در انگلستان سرمایه گذاری ۱ میلیون پوندی می باشد که این برنامه توسط دولت انگلیس طراحی و اجرا شد.هدف از این سرمایه گذاری در انگلستان جذب اشخاص متخصص با دارایی های زیاد به همراه خانواده از راه سرمایه گذاری در انگلستان می باشد.این سرمایه گذاری طوری طراحی شده که این اجازه را به فرد سرمایه گذار می دهد که با یک ویزای ۳ ساله وارد این کشور شود و در صورتی که فرد سرمایه گذار شرایط سرمایه گذاری را درست انجام دهد این ویزا به مدت ۲ سال دیگر تمدید خواهد شد و در مجموع بعد از ۵ سال سرمایه گذار می تواند درخواست اقامت دائم کشور انگلستان از طریق سرمایه گذاری را داشته باشد.در نتیجه سرمایه گذاری که بتواند مبلغ زیادی از سرمایه خود را به انگلستان انتقال دهد برخلاف طرح های اجرایی دیگری که برای ورود به انگلستان حتما باید پیشنهاد شغلی داشته باشید افراد در ویزای سرمایه گذاری ۱ میلیون پوند انگلستان نیاز به کار و شغل و job offer ندارند و داشتن مبلغ ۱ میلیون پوند کافی می باشد،برای گرفتن این ویزا مدرک دانشگاهی خاصی نیاز نمی باشد متقاضیان این نوع مهاجرت وسرمایه گذاری در انگلستان باید مبلغی برابر با ۷۵۰ هزار پوند از دارایی خودشان را به مدت زمان ۵ سال در یکی از بانک ها و مؤسسات مالی اعتباری انگلستان بگذراند بدون حق برداشت از سپرده خود که در مقابل آن اقامت ۵ ساله سرمایه گذاری انگلستان را می گیرند و با بقیه ۲۵۰ هزار پوند باقی مانده یا ملک خریداری کنند یا یک فعالیت تجاری را در انگلستان رانه اندازی می کنند وبعد از طی کردن این دوره ۵ ساله سرمایه گذار برای گرفتن پاسپورت انگلستان می تواند اقدام کند و باید در سال ۶ ماه را حتما در انگلستان سکونت داشته باشند و با این ویزا خانواده(همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) هم می توانند به انگلستان سفر کنند وبا گرفتن ویزای ۱ میلیون پوندی سرمایه گذاری انگلستان سرمایه گذار و افراد تحت تکفل متقاضی (همسر وفرزندان زیر ۱۸ سال)از حقوق برابر با شهروندان انگلستان استفاده می کنند از امکانات آموزش رایگان، بهداشت و درمان رایگان و اشتغال و سایر خدمات دولتی برخوردار هستند.
کشور انگلستان با داشتن بزرگترین و مؤفق ترین اقتصادهای جهان هموراه از بزرگترین مراکز مالی دنیا بوده و طی قرون متمادی انگلستان در زمینه تجارت و کسب و کار و داشتن بزرگترین و معتبرترین بانک های جهان این کشور در تجارت و بازرگانی بین المللی مطرح بوده است و همین امر موجب می شود سرمایه داران بسیاری از سراسر دنیا برای سرمایه گذاری و کارآفرینی به کشور انگلستان مهاجرت می نمایند.حتی به استناد آمار شهر لندن بیشترین تعداد سرمایه داران نسبت به شهرهای دیگر جهان می باشد.این نکته قبل ذکر است که مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای صاحبان تجارت امکان صدور ویزای همراه را برای افراد تحت تکفل شخص هموار مینماید.در این حالت به شخص و خانواده وی تقریبا ویزای ۳ ساله تعلق می گیرد که در سال اوا به سرمایه گذار این فرصت داده می شود که طرح بیزینسی خود را راه اندازی نماید و در واقع یک سال فرصت برای راه اندازی کسب و کار در انگلستان به فرد داده می شود.هنگامی کسب و کار شخص راه اندازی شد شخص باید در ۲ سال آینده برای بیزینس خود مالیات پرداخت می کند و در نهایت بعد از اتمام دوره اگر بیزینس سود ده باشد ویزای فرد به مدت ۲ سال دیگر تمدید شده و در نهایت یعد از ۵ سال به فرد اقامت دائم داده می شود.


مزایای مهاجرت به انگایس از طریق ویزای سرمایه گذاری
• فرد متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد.
• همچنین سطح خاصی از تحصیلات آکادمیک مورد نیاز نیست.
• در این شیوه مهاجرتی فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان کمتر از ۱۸ سال را به همراه خود داشته باشد.
• متقاضی الزام ندارد که برای تأمین هزینه همراهان خود مبلغ خاصی را در حساب بانکی خود بگذارد.
• در اخذ اقامت انگلیس از طریق ویزای سرمایه گذاری موارد زیر را مدنظر قرار دهید:
• با وجود هزینه های بسیار زیاد مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری شما به راحتی قادرید اقامت و تابعیت انگلستان را کسب نمایید.
• شما باید مایل به اقامت و زندگی در انگلستان باشید لذا اقامت فیزیکی و زندگی در انگلستان اجباری است.شما باید ۵۰% وقت خود را که معادل ۶ ماه در سال می باشد در کشور انگلیس به سر ببرید.
• با توجه به اینکه این سرمایه گذاری نباید به صورت صوری و فقط برای کسب مهاجرت به انگلستان باشد آشنایی شما با سیستم تجاری انگلیس نیازمند درک محیط و آشنایی با بازارکار و تجارت می باشد لذا توصیه می شود قبل از هر اقدامی در امر سرمایه گذاری خودتان و فرزندانتان از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور شده و ضمن اینکه در بهترین دانشگاه های دنیا ادامه تحصیل می دهید می توانید با محیط اطراف خود آشنا شده و همینطور از نزدیک با نظام سرمایه گذاری آشنا شوید و به حقوق خود نیز اشراف کامل پیدا کرده و در آینده روشنی را برای خود و افراد تحت تکلف و خانواده خود فراهم سازید.

ثبت شرکت در انگلیس

ثبت شرکت در انگلستان:
از مزایای ثبت شرکت در انگلستان می توان به نیاز نداشتن شرکت به تعداد سهامداران زیاد اشاره نمود.به این شکل که خود متقاضی می تواند مدیر و سهامدار شرکت خودش به تنهایی باشد.
از دیگر مزایای ثبت شرکت در انگلستان می توان به نیاز نداشتن اخذ اقامت کشور انگلستان اشاره نمود.یعنی بدون حضور در کشور انگلستان و به صورت غیر حضوری نیز می توانید ثبت شرکت در کشور انگلستان داشته باشید.

انواع راه های ثبت شرکت در انگلستان:
1. شرکت های سهامی خاص با مسئولیت محدود
2. شرکت خصوصی با مسئولیت محدود آماده به کار
3. شرکت خصوصی با مسئولیت محدود با گارانتی
4. شرکت سهامی عام
5. مشارکت با مسئولیت محدود
6. شرکت مدیریت املاک

شرکت های سهامی خاص با مسئولیت محدود در کشور انگلستان:
این نوع ثبت شرکت در انگلستان، متقاضی می تواند شرکت خود را ثبت نموده و به عنوان یک شرکت خصوصی شناخته شود.این شرکت مجوز انجام معاملات تجاری را به صورت عادی خواهد داشت و برای انجام این معاملات محدودیتی از نظر اجناس تجاری نخواهد داشت.
افرادی که برای ثبت شرکت های سهامی خاص با مسئولیت محدود در کشور انگلستان اقدام می نمایند می توانند با شرکت های مرتبط در هر بخشی از جهان دفتر همکاری داشته باشند.همچنین این شرکت ها می توانند تنها یک مدیر و سهام دار داشته و نام شرکت را نیز خودشان برگزینند.


شرکت خصوصی با مسئولیت محدود آماده به کار در انگلستان:
شرکت خصوصی با مسئولیت محدود آماده به کار همانند شرکت های سهامی خاص با مسئولیت محدود در کشور انگلستان هستند.تنها تفاوتی که در بین این دو شرکت است، تفاوت در مدت زمان مورد نیاز برای آماده شدن شماره ثبت شرکت می باشد.در این نوع ثبت شرکت پس از پرداخت هزینه، بدون اینکه نیاز به گذراندن فرصت باشد شماره ثبتی شرکت آماده می شود.
از دیگر تفاوت هایی که بین این دو نوع ثبت شرکت می توان نام برد تفاوت در انتخاب نام شرکت است.در ثبت شرکت خصوصی با مسئولیت محدود آماده به کار نام شرکت را می توانید به صورت محدود انتخاب نمایید

شرکت خصوصی با مسئولیت محدود با گارانتی در انگلستان:
این نوع ثبت شرکت برای نهادهای غیرانتفاعی می باشد.بیشترین مورد برای ثبت شرکت خصوصی با مسئولیت محدود با گارانتی در انگلستان برای باشگاه ها، کلاب ها، سازمان هایی که عضویت می پذیرند، انجمن های ورزشی و.. است.از دیگر مزایای ثبت این نوع شرکت می توان به ثبت سریع آن اشاره نمود.این پروسه می تواند در عرض چند ساعت انجام شده و شرکت ثبت شود.
شرکت سهامی عام در انگلستان:
در این نوع از ثبت شرکت در انگلستان نیاز است تا سهام شرکت با عموم به اشتراک گذاشته شود.این نوع شرکت محدودیتی در خصوص کسب و کار خود ندارد و می تواند در تمامی نقاط جهان به فعالیت بپردازد.این نوع ثبت شرکت هم همانند نوع قبلی در عرض چند ساعت امکان ثبت شرکت وجود دارد و دارای سخت گیری های زیادی نیست.
برای ثبت شرکت سهامی عام در انگلستان سرمایه اولیه بسیار زیادی مورد نیاز است ولی محدودیتی در نام گذاری کشور وجود ندارد.شرکت هایی با سهامی عام نیاز به حداقل دو مدیر و یک سهامدار دارند.


مشارکت با مسئولیت محدود در انگلستان:
در ثبت شرکت از نوع مشارکت با مسئولیت محدود در انگلستان کاربران مسئولیت محدود دارند.این نوع ثبت شرکت بیشتر برای مشارکت حسابدارها و … است.در این نوع هم ثبت شرکت بسیار سریع قابل انجام است.
شرکت مدیریت املاک در انگلستان
این نوع ثبت شرکت برای افرادی است که در کار خرید و فروش و ساخت املاک هستند.پس از ثبت شرکت می توانند املاکی را که ساخته اند به فروش برسانند.راه کار دیگر فقط برای نگهداری و تعمیر آپارتمان ها است.

 

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.