09171003843

سرمایه گذاری در استرالیا
سه شنبه 31 اردیبهشت 1398
    
بازدید: 155
    

((سرمایه گذاری در استرالیا))

یکی از روش های اخذ اقامت استرالیا ، سرمایه گذاری در این کشور می باشد که یکی از سریعترین روش های اخذ اقامت دائم است. افراد بسیاری ، به دلایل گوناگون  ، کشور استرالیا را برای سرمایه گذاری انتخاب می کنند.

استرالیا علاوه بر وضعیت جغرافیایی، اقتصاد و زیرساخت های پایدار و قوی، موقعیت های کاری و استانداردهای بالای زندگی به عنوان یکی از بزرگترین قطب های اقتصادی و سیستم اقتصادی پیشرفته مشخص شده است. خدمات درمانی استاندارد و سیستم تعلیم و تربیت عالی (آموزش و پرورش) از دلایل انتخاب استرالیا به عنوان کشوری برای سرمایه گذاری می باشد. همان طور که گفته شد استرالیا کشوری با اقتصاد قوی و داشتن بیش از ۱۵ هزار شرکت اینترنشنال مورد توجه بسیاری از سرمایه داران قرار گرفته تا بتوانند با ریسک کمتر سرمایه و بیزنس خود را در این کشور راه اندازی کنند.

استرالیا کشوری ثروتمند می باشد و واحد پول آن دلار استرالیاست. صادرات جزو یکی از راه های اخذ درامد برای کشور استرالیا محسوب می شود. این کشور یکی از کشورهایی است که درصد امید به زندگی به علت رفاه اجتماعی بالا برای مردم آن بالاست و کیفیت زندگی بسیار بالا در این کشور نمایان است.

سرمایه گذاری در استرالیا 

انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا:

  1. ویزای سرمایه گذاری برای اقامت موقت ۴ ساله – ساب کلاس ۱۸۸ (قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم)
  2. ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت دایم – ساب کلاس ۱۳۲
  3. ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت دایم – ساب کلاس ۸۸۸ که مرحله دوم ویزاهای ۱۸۸ خواهد بود. ویزاهای ۸۹۰(اقامت دایم مستقل) و ۸۹۲ (اقامت دایم اسپانسری ایالتی) نیز کماکان برای کسانی که با ویزاهای تجاری قبلی وارد استرالیا شده اند، موجود است.

ساب کلاس ۱۸۸ به ۳ زیر گروه تقسیم بندی شده است:

  • ویزای کارآفرینی استرالیا
  • ویزای سرمایه گذاری معمولی
  • ویزای سرمایه گذاری ویژه

 

ویزای کار آفرینی استرالیا:

یکی از راه های سرمایه گذاری در استرالیا ویزای کار آفرینی در استرالیاست. این ویزا طول مدتی ۴ ساله دارد که در صورتی که متقاضی همه  شرایط اقامتی خود را رعایت کند منجر به اقامت دائم استرالیا می گردد.

همانطور که از نام این ویزا مشخص است متقاضی بایستی ابتدا تاییدیه یکی از استان های استرالیا را گرفته و بایستی از طریق یکی از استان های این کشور اقدام کند. اگر متقاضی در طول پروسه ی ۴ ساله خود قادر به انجام کلیه تعهدات خود نباشد امکان تمدید ویزا برای وی به مدت ۲ سال می باشد.

متقاضی می تواند همسر و فرزندان خود را جهت ورود به کشور استرالیا آماده کند.

در این نوع ویزای کارآفرینی استرالیا سن شخص متقاضی بایستی کمتر از ۵۵ سال باشد. البته بعضی مواقع در بعضی از ایالت ها و استان های استرالیا سن بالاتر از ۵۵ نیز مورد قبول است.

فرد متقاضی بایستی از یکی از استان های استرالیا اسپانسر شیپ بگیرد، همچنین این ویزا مانند ویزای اسکیل ورکر دارای امتیازبندی است. البته این امتیازبندی متفاوت می باشد و متقاضی باید ۶۵ امتیاز کسب کند. در این ویزای سرمایه گذاری سن، سابقه کار مدیریتی، سرمایه شخص درخواست کننده، دانش زبان و میزان گردش مالی بسیار اهمیت دارد. در ویزای سرمایه گذاری استرالیا از طریق کارآفرینی فرد متقاضی باید گردش حساب خود را نشان دهد، این گردش مالی بایستی حداقل ۵۰۰ هزار دلار به مدت دو سال از ۴ سال باشد که اموال منقول و غیر منقول را شامل می شود.

 

ویزای سرمایه گذاری معمولی استرالیا:

نوع دیگر از سرمایه گذاری در استرالیا سرمایه گذاری معمولی می باشد که نیاز به گردش حساب ندارد. فرد بایستی حداقل ۲ میلیون دلار سرمایه داشته باشد و سابقه مدیریتی بالا و یا اینکه حداقل ۱۰ درصد یک بیزینس در یک سال اخیر به نامش باشد. فرد متقاضی بایستی سرمایه گذاری یک و نیم میلیون دلاری در یکی از استان های استرالیا را انجام دهد.

 

ویزای سرمایه گذاری ویژه استرالیا:

نوع دیگری از سرمایه گذاری در استرالیا به این صورت است که فرد سرمایه گذار بایستی سرمایه ای حدود ۵ میلیون دلار داشته باشد ولی گردش حساب نیازی نیست. فرد سرمایه گذار بایستی تعهد به انجام سرمایه گذاری به مدت ۴ سال و حداقل مبلغ ۵ میلیون دلار داشته باشد. این نوع سرمایه گذاری، سرمایه گذاری بالا نامیده می شود و دارای امتیازبندی می باشد.

در این نوع ویزا نیازی به داشتن مدرک زبان نمی باشد ولی فرد در ازای آن به دولت مبلغی را پرداخت می کند و در مقابل پرداخت این مبلغ برای فرد متقاضی کلاس رایگان زبان به مدت زمان مشخص تشکیل می شود.

 

مزایای ویزای سرمایه‌گذاری ساب کلاس ۱۸۸ :

  1. میتوانید به مدت ۴ سال در استرالیا زندگی کنید.
  2. به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در استرالیا داده میشود.
  3. مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار میسازد.
  4. همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا وارد شوند.
  5. اقامت دائم (ساب کلاس ۸۸۸) برای دارندگان ویزاهای گروه ۱۸۸
  6. این ویزا مرحله دوم ویزاهای گروه ۱۸۸ می باشد. فردی که یکی از زیر گروههای این ساب کلاس ویزاها را داشته باشد میتواند برای اقامت دایم خود با داشتن شرایط لازم اقدام نماید.

 

برای زیرگروه کارآفرینی این ویزا داشتن شرایط زیر ضروری میباشد:

  1. حداقل یک سال اقامت در استرالیا در طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای این ویزا
  2. حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدرک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  3. اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  4. اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
  5. اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
  6. اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، داشتن ۳۰ درصد سهام کافی هست.
  7. داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش مالی سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا (البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)

 

داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:

  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
  • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۶۰۰۰۰۰ دلار
  • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای زیر گروه ویزای سرمایه گذاری معمولی این ویزا لازم است که حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری فرد گذشته باشد و  حداقل فرد ۲ سال با همین ویزا در استرالیا زندگی کرده باشد.

برای زیرگروه سرمایه گذاری ویژه این ویزا هم باید حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری ویژه فرد گذشته باشد و فرد در این مدت سالی حداقل ۴۰ روز در مجموع در استرالیا حضور داشته و یا همسر فرد متقاضی سالی حداقل ۱۸۰ روز در مجموع در استرالیا بوده باشند.

 مهاجرت سرمایه گذاری به استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت دایم ساب کلاس ۱۳۲ :

این ویزا مخصوص  مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون  دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان

در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.

 

شرایط لازم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲

جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲، شرایط زیر الزامی است:

  1. سن فرد متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
  2. دارایی فرد و همسرش در بیزینس باید ۴۰۰ هزار دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا باشد.
  3. ارزش دارایی‌های فرد و همسرش بالغ بر ۱/۵ میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
  4. کسب و کار فرد متقاضی باید حداقل ۳ میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.
  5. مالکیت ۵۱ درصد از بیزنسی که کمتر از ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
  6. یا مالکیت ۳۰ درصد از بیزنسی که درآمد بالای ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
  7. و یا مالکیت ۱۰ درصد یک شرکت با سهامی عام را داشته باشد.
  8. مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس نیز باید ارائه شود.

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا ۸۹۰ ( اقامت دایم مستقل ) و ۸۹۲ ( اقامت دایم اسپانسری ایالتی) :

این ویزاها، ویزاهای اقامت دایمی هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲:

  1. حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  2. حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  3. اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  4. اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
  • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
  • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  1. داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
  • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
  • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
  • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

 

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰:

  1. حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  2. حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  3. اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  4. اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
  • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
  • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  1. داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
  • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
  • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
  • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.