09171003843

مهاجرت تحصیلی به استونی
دوشنبه 16 اردیبهشت 1398
    
بازدید: 249
    

((استونی))


آیا تمایل به زندگی در برترین کشور های دنیا را دارید؟
آیا قصد اقامت در کشوری معتبر را دارید؟ آیا به دنبال اقامت سرمایه گذاری در کشوری مانند استونی هستید؟
آیا به دنبال شرایط تحصیل در استونی هستید؟
امروزه افراد بسیاری در سراسر دنیا متقاضی مهاجرت به کشورهای پیشرفته و مدرن اروپایی هستند. یکی از راحت ترین و مقرون به صرفه ترین راه های مهاجرت ، مهاجرت از طریق تحصیل می باشد . مهاجرت تحصیلی به استونی خواسته بسیاری از افراد می باشد .
کشور استونی در شمال اروپا واقع شده و یکی از کم جمعیت ترین کشورهای اروپایی می باشد . پایتخت این کشور شهر تالین هست و واحد پول آن یورو می باشد . این کشور عضو اتحادیه اروپا می باشد و از محدود کشورهایی می باشد که ساکنان آن برای سفر به امریکا نیاز به ویزای آن کشور ندارند .
متقاضیان مهاجرت به استونی می توانند پس از کسب اقامت و تابعیت استونی بدون ویزا به کشور آمریکا سفر کنند . کشور استونی با دارا بودن دانشگاه های معتبر با رنکینگ زیر 500 در جهان و البته تحصیل رایگان یکی از کشورهای پرطرفدار جهت مهاجرت و تحصیل می باشد . به همین دلیل سالانه افراد زیادی خواهان مهاجرت به استونی از طریق تحصیل می باشند .
اگر شما هم شرایط مهاجرت به استونی را دارید ، همکاران و وکلای مجرب ما در موسسه مهاجرتی و کاریابی کوچگر راهنمای شما عزیزان جهت اخذ ویزای تحصیلی استونی در کوتاه ترین زمان می باشند .

مهاجرت تحصیلی به استونی

شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در استونی
متقاضیان تحصیل در استونی می توانند از بین انبوه رشته های ارائه شده در دانشگاه های استونی رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنند . از مزایای تحصیل در استونی می توان به کیفیت بالای تدریس ، شرایط تحصیل رایگان استونی در اغلب رشته ها و تحصیل در استونیبه زبان انگلیسی اشاره کرد . البته دانشگاه های استونی جزء برترین دانشگاه های اتحادیه اروپا می باشند . البته شرایط تحصیل رایگان در این کشور و تنوع رشته ها باعث شده عده زیادی به این سمت حرکت کنند .


شرایط تحصیل در مقطع لیسانس یا کارشناسی استونی
تحصیل در استونی در مقطع لیسانس حدود 3 تا 4 سال به طول می انجامد و برای رشته های علوم مهندسی به صورت رایگان می باشد . در مقطع لیسانس در اغلب رشته ها به دانشجویان مبلغی حدود 350 یورو در ماه به عنوان کمک هزینه تحصیلی داده می شود ، این امر باعث می شود که از نگرانی افراد در مورد هزینه زندگی دانشجویی در استونی کاسته شود .
شرایط تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد استونی
تحصیل در استونی در مقطع فوق لیسانس 2 سال به طول می انجامد و برای اغلب رشته ها از جمله مهندسی ، علوم انسانی ، صنایع ، کامپیوتر و… به صورت رایگان می باشد .
مقطع دکترا در دانشگاه های استونی 3 تا 5 سال به طول می انجامد و دانشجویان می توانند از بورس های تحصیلی استونی استفاده کنند البته تحصیل در اغلب رشته ها به صورت رایگان می باشد. زبان تحصیل در دانشگاه های استونی به سه زبان انگلیسی ، روسی و استونیایی می باشد .
مدارک لازم جهت اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا استوانی عبارتند از :
• فرم درخواست بورسیه
• ارائه طرح تحقیقاتی حداکثر در 2 صفحه A4
• ارائه توصیه نامه
• کپی از پاسپورت
• کپی از آخرین مدرک تحصیلی
البته لازم به ذکر است که تمامی مدارک می بایست به زبان انگلیسی یا استوانیایی ترجمه شوند .
متقاضیان ادامه تحصیل در استوانی که مدرک زبان آیلتس 5 یا 6 را دارند از شانس بالاتری جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر استوانی برخوردارند . اغلب دانشگاه های معتبر استوانی قبل از پذیرش دانشجو یک مصاحبه از طریق اسکایپ انجام می دهند . تحصیل در استونی بدون مدرک زبان انگلیسی امکان پذیر نمی باشد .
یکی از پرطرفدارترین دانشگاه های استونی دانشگاه فناوری تالین است که در سال 2005 میلادی تاسیس شده و سومین دانشگاه بزرگ در کشور استونی می باشد و تحصیل در این دانشگاه در مقاطع فوق لیسانس و دکترا به صورت رایگان می باشد . لذا دانشجویان از پرداخت شهریه دانشگاه در این مقاطع معاف می باشند . متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه فناوری تالین در مقطع دکترا حتما می بایست یک موضوع تحقیقاتی داشته باشند . دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه فناوری تالین در ماه مبلغی حدود 420 دلار حقوق دریافت می کنند که این مبلغ به راحتی هزینه های مربوط به دانشجو را تامین می کند البته لازم به ذکر است که شهریه به دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه تالین تعلق نمی گیرد . در دانشگاه تالین رشته های علوم انسانی ، علوم تربیتی ، علوم طبیعی ، هنر ، علوم اجتماعی و پزشکی ارائه می شود .
دانشگاه های پزشکی استونی از معتبرترین و پرطرفدارترین دانشگاه ها در سطح جهان است و دانشجویان پس از فارغ التحصیلی به راحتی می توانند در تمامی کشور های جهان مشغول به کار شوند یا تحصیل پزشکی و دندانپزشکی خود را در دوره های تخصصی تکمیل نمایند .
دانشگاه تارتو واقع شده در شهر تارتو یکی از بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاه های استونی با بیش از 300 سال قدمت می باشد و از رتبه جهانی بالایی برخوردار است .
متقاضیان ادامه تحصیل در استونی می توانند از خوابگاه های دانشجویی نیز استفاده کنند . خوابگاه های دانشجویی استونی اغلب نوساز بوده و تمامی امکانات با کمترین هزینه در اختیار دانشجویان قرار می گیرد دانشجویان در طول تحصیل در استونی از بیمه درمانی نیز بهره مند می شوند که با این بیمه هزینه های درمانی و داروها و در صورت بستری شدن به صورت رایگان یا با تخفیفات زیاد انجام می پذیرد .
آن دسته از دانشجویانی که مدارک دانشگاهی استونی را داشته باشند به راحتی می توانند در سراسر جهان شغل مناسبی را پیدا کنند . دانشجویان بین المللی در استونی در صورتیکه تحصیلات تمام وقت داشته باشند و از درجه علمی مناسبی برخوردار باشند می توانند مجوز لازم را جهت اشتغال به کار مورد نظر در این کشور را دریافت نمایند .
متوسط حقوق برای کار دانشجویی در هر ماه از 400 یورو تا 1100 یورو می باشد اما آن دسته از دانشجویانی که تمایل به انجام کار ساعتی دارند حدود 7 یورو در ساعت دریافت می نمایند البته لازم به ذکر است که ساعت مجاز کار کردن در روز 8 ساعت و در هفته 40 ساعت می باشد . دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود 6 ماه زمان دارند تا کار مورد نظر خود را پیدا کرده و مشغول به کار شوند سپس می توانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند .
مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی استونی :
• اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی .
• اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
• دو قطعه عکس 4*6 بدون روتوش .
• گواهی اشتغال به کار ( درصورتی که شامل متقاضی شود)
• ارائه گواهی بانکی تایید شده جهت اثبات پشتوانه مالی .
در انتها به این نکته می پردازیم که افرادی که قصد اقامت استونی را دارند ، می توانند از روش های زیر نسبت به اخذ اقامت خود اقدام نمایند .
راه های اخذ اقامت استونی :
• اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در استونی
• اخذ اقامت از طریق تحصیل در استونی
• اخذ اقامت از طریق کار در استونی
در بسیاری از کشور ها تولد عامل اصلی اخذ تابعیت نیست ولیکن از موارد تاثیرگذار محسوب می شود . نکته قابل توجه این است که اگر شما یک فرد خارجی باشید و فرزند شما در استونی متولد شود شما مقیم دایم استونی محسوب نمی شوید و اقامت ازطریق تولد فرزند دایم نمی باشد .
دانشگاه تارتو استونی بزرگترین ، معروف ترین و تنها دانشگاه کلاسیک استونی است که درسال 1632 بواسطه پادشاه سوئد در شهر تارتو تاسیس شد .
14000 دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند که 1300 نفر آن ها دانشجویان بین المللی هستند. زبان آموزشی این کشور زبان رسمی استونی می باشد امایک سری استثنا هم وجود دارد مثلا علوم کامپیوتری ، فن آوری اطلاعات به زبان روسی هم تدریس می شود . رتبه این دانشگاه در سال 2016، 374 بوده و جز برترین دانشگاه های حوزه بالتیک می باشد . البته رتبه این دانشگاه در حوزه آسیای مرکزی 4 می باشد . سازمان رتبه بندی جهانی موسسات آموزش عالی ، این دانشگاه را جز رتبه های 301 تا 350 قرار داده است. این دانشگاه تنها دانشگاهی است که جز 200دانشگاه برتر حوزه بالتیک می باشد .
تحصیل در دانشگاه تارتو استونی رشته پزشکی :
دوره تحصیل پزشکی در این کشور 6 ساله می باشد که طی آن دانشجو کاملا یک پزشک خبره با مهارتی بسیار بالا خواهد شد . درباره تحصیل و اعزام داشجو به استونی بیشتر بخوانید .
هدف اصلی دوره تحصیلی پزشکی این دانشگاه ، تعلیم پزشک هایی است که:
• براساس آخرین تغییرات و اطلاعات پزشکی روز دنیا و همچنین اصول اخلاقی تعلیم دیده باشند .
• افزایش آگاهی اجتماعی درمورد اهمیت سنجش سلامت و همچنین جلوگیری از بیماری را لحظه به لحظه پیگیری می کنند .
• علاقمند به انجام فعالیت هایی جهت گسترش علم پزشکی هستند .
• علاقمند به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و تخصص هستند .

تحصیل در استونی
بعد از اتمام تحصیل در دانشگاه تارتو استونی ، دانشجویان می توانند وارد بازار کار شوند و یا با اخذ اقامت این کشور تحصیلات خود را در مقطع تخصص ادامه دهند . البته از آنجا که مدرک این کشور بسیار معتبر است این عزیزان می توانند جهت تخصص به کشورهای دیگر هم نقل مکان کنند .
• جزییات تحصیل در رشته پزشکی :
• موضوع : پزشکی
• سطح تحصیل : لیسانس و فوق لیسانس
• اعطای مدرک : مدرک پزشکی MD
• دانشکده : دانشکده پزشکی
• مدت دوره: 6 سال
• اعتبار: 360 ECTS
• شیوه تحصیل: تمام وقت
• زبان : انگلیسی
زبان تحصیل در استونی
جهت ارتباط با بیمار آگاهی و آشنایی با زبان استونی تا حدودی ضروری می باشد . البته یک تعداد از واحدهای رشته پزشکی بصورت اجباری به زبان استونی ارائه می گردد .
• مکان : تارتو، استونی
• هزینه : سالیانه 11000 یورو
• بورسیه : ندارد .
اگر شما قصد سرمایه گذاری در استونی را دارید و یا اقامت تحصیلی مدنظر شماست ، با تحویل مدارک خود به وکلای مجرب ما در موسسه مهاجرتی و کاریابی بین المللی کوچگر می توانید در کوتاه ترین زمان به خواسته خودتان برسید . همکاران و وکلای ما در تمامی مراحل راهنمای شما عزیزان هستند .

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.